Welbox Selfstorage

Bedrijventerrein ‘De Weidjes’
Egmond aan den Hoef

TELEFOON 072-30.30.344

rotationimage

Vanaf 06:15 uur open en prima bereikbaar.

Welbox is prima bereikbaar vanuit Alkmaar, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum en omliggende gemeenten.

U kunt zeven dagen per week, van 's morgens 06:15 uur tot 's avonds 23:00 uur overdekt en goed verlicht laden en lossen. Welbox heeft ook verpakkingsmaterialen zoals verhuis/opslagdozen, tape en dergelijke, die aangeschaft kunnen worden.

De openingstijden van het kantoor zijn van 09:00 tot 15:00 uur van maandag tot vrijdag.

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak met ons willen maken, schroom niet om met ons contact op te nemen.

Verpakkingsmaterialen

Welbox heeft diverse verpakkings-materialen om uw spullen goed beschermd tegen vuil en breuk op te kunnen slaan.

Klik hier voor de prijslijst.

Over ons

Welbox Selfstorage is opgezet door de Egmondse familie van der Wel in de filosofie: “We hebben een enorme hal tot onze beschikking. In onze kennissenkring horen wij vaak dat ze niet weten waar ze met hun tuinspullen, de inventaris van het strandhuisje of noem maar op naar toe moeten". Dus zo werd één en één al snel twee.

Met de gedachte dat vast meer mensen in de omgeving van Egmond met een opslagbehoefte zitten, werd de hal van binnen en buiten grondig omgebouwd.

Vanaf september 2013 zijn de deuren van Welbox geopend voor iedereen die tijdelijke ruimte nodig heeft. Er zijn twee vloeroppervlakken. Op zowel de begane grond als de eerste etage zijn de boxen gesitueerd variërend van 4m3 tot wel 32m3. De eerste etage is prima bereikbaar met een ruime, vaste goederenlift.

Per 1 november 2020 is het beheer van Welbox Selfstorage overgenomen door Gastvrij aan Zee.

Gastvrij aan Zee is een jong bedrijf dat leuke vakantiehuizen aan de kust verhuurt. Daarbij ligt de focus op de Egmonden. In de Egmonden zijn de huizen vlakbij de Noordzee gesitueerd. Ieder huis heeft zijn eigen stijl.

Gastvrij aan Zee zorgt altijd voor de finishing touch zodat vakantiegangers zich echt thuis voelen in het door hen uitgekozen vakantiehuis.

Gastvrij aan Zee bestaat uit een klein enthousiast team van mensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de gasten. Er is een divers aanbod van fleurige vakantiehuizen in de prachtige omgeving van de Noord-Hollandse kust. Het is een bedrijf in ontwikkeling dat als ambitie heeft gasten zich steeds weer thuis te laten voelen. Het team van Gastvrij aan Zee heeft als voornaamste kerntaken slagvaardigheid, persoonlijke betrokkenheid en extra service gericht zijn.

Naast het verhuren van de vakantiehuizen houdt Gastvrij aan Zee zich sinds 1 november 2021 dus ook bezig met het verhuren van opslagboxen.

Op de website kunt u alle nieuwe ontwikkelingen betreft Welbox Selfstorage en onze overname vinden.

Gratis Boedelbak

Bij Welbox staat er een boedelbak klaar die u als klant de eerste 4 uur gratis kunt gebruiken om uw spullen te vervoeren. Handig he? Houdt er wel rekening mee, dat u zelf een witte kentekenplaat dient te hebben.

Heeft u de boedelbak vaker nodig?
Informeer dan naar onze gunstige verhuurtarieven!