Welbox Selfstorage

Bedrijventerrein ‘De Weidjes’
Egmond aan den Hoef

TELEFOON 072-30.30.344

rotationimage

Vanaf 06:15 uur open en prima bereikbaar.

Welbox is prima bereikbaar vanuit Alkmaar, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum en omliggende gemeenten.

U kunt zeven dagen per week, van 's morgens 06:15 uur tot 's avonds 23:00 uur overdekt en goed verlicht laden en lossen. Welbox heeft ook verpakkingsmaterialen zoals verhuis/opslagdozen, tape en dergelijke, die aangeschaft kunnen worden.

De openingstijden van het kantoor zijn van 09:00 tot 15:00 uur van maandag tot vrijdag.

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak met ons willen maken, schroom niet om met ons contact op te nemen.

Verpakkingsmaterialen

Welbox heeft diverse verpakkings-materialen om uw spullen goed beschermd tegen vuil en breuk op te kunnen slaan.

Klik hier voor de prijslijst.

Bedrijven

Het archief van uw administratie moet minstens 7 jaar bewaard blijven. Het klussenbedrijf heeft gereedschappen en materialen die hij niet onbewaakt achterin zijn bus wil laten liggen. Groot inkopen is goedkoper voor sommige producten, maar waar laat u de voorraad. Dan biedt een box van Welbox uitkomst!

Veilig, schoon en droog.

Bij Welbox worden u uw spullen veilig, droog en schoon opgeslagen. Als u een box huurt bij Welbox, dan ontvangt u een persoonlijke pincode om het pand binnen te komen. Het spreekt voor zich dat u de pincode voor uzelf houdt, zodat er geen ongewenste personen het pand kunnen betreden. Uw eigen box wordt voorzien van een veiligheidsslot. Dat slot koopt u bij aanvang van de huur termijn en is daarmee uw eigendom. Het pand op de Mosselaan voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die verzekeraars stellen aan Selfstoragebedrijven als Welbox. In en rond onze vestiging is 24 uurs video- bewaking.

 

 

Gratis Boedelbak

Bij Welbox staat er een boedelbak klaar die u als klant de eerste 4 uur gratis kunt gebruiken om uw spullen te vervoeren. Handig he? Houdt er wel rekening mee, dat u zelf een witte kentekenplaat dient te hebben.

Heeft u de boedelbak vaker nodig?
Informeer dan naar onze gunstige verhuurtarieven!