Welbox Selfstorage

Bedrijventerrein ‘De Weidjes’
Egmond aan den Hoef

TELEFOON 072-30.30.344

rotationimage

Vanaf 06:00 uur open en prima bereikbaar.

Welbox is prima bereikbaar vanuit Alkmaar, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum en omliggende gemeenten. U kunt zeven dagen per week, van 's morgens 06:00 uur tot 's avonds 23:00 uur overdekt en goed verlicht laden en lossen. Tijdens kantooruren maandag t/m donderdag van 10:00 tot 14:00 uur is er altijd een medewerker van Welbox beschikbaar die u kan bijstaan met advies over uw opslag. Zaterdags kunnen wij u op afspraak adviseren. Welbox heeft ook verpakkingsmaterialen zoals verhuis/opslagdozen, tape en dergelijke, die aangeschaft kunnen worden.

Verpakkingsmaterialen

Welbox heeft diverse verpakkings-materialen om uw spullen goed beschermt tegen vuil en breuk op te kunnen slaan.

Klik hier voor de prijslijst.

Particulieren

U kent het wel; u gaat verbouwen en moet tijdelijk een paar spullen kwijt. Het zomerseizoen zit er weer op en tuinmeubelen en kussens staan dan het hele najaar in de weg. Dat zelfde geldt natuurlijk voor uw dierbare motorfiets, uw caravan of uw aanhanger. Dan biedt een opslagbox of de stallingsruimte op de begane grond van Welbox uitkomst!

Huurtermijn en opzeggen van uw box.

Bij Welbox kunt u heel flexibel uw benodigde box al vanaf één maand huren. De huurperiode start op de dag dat u uw huurcontract hebt ondertekend en de pincode van ons hebt gekregen en het slot heeft gekocht. De huurtermijn van uw box wordt per iedere eerste dag van de nieuwe maand verlengd. Opzeggen van uw box kan tot uiterlijk de 15de van de maand.

Gratis Boedelbak

Bij Welbox staat er een boedelbak klaar die u als klant de eerste 4 uur gratis kunt gebruiken om uw spullen te vervoeren. Handig he? Houdt er wel rekening mee, dat u zelf een witte kentekenplaat dient te hebben.