Welbox Selfstorage

Bedrijventerrein ‘De Weidjes’
Egmond aan den Hoef

TELEFOON 072-30.30.344

rotationimage

Vanaf 06:00 uur open en prima bereikbaar.

Welbox is prima bereikbaar vanuit Alkmaar, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum en omliggende gemeenten. U kunt zeven dagen per week, van 's morgens 06:00 uur tot 's avonds 23:00 uur overdekt en goed verlicht laden en lossen. Tijdens kantooruren maandag t/m donderdag van 10:00 tot 14:00 uur is er altijd een medewerker van Welbox beschikbaar die u kan bijstaan met advies over uw opslag. Zaterdags kunnen wij u op afspraak adviseren. Welbox heeft ook verpakkingsmaterialen zoals verhuis/opslagdozen, tape en dergelijke, die aangeschaft kunnen worden.

Verpakkingsmaterialen

Welbox heeft diverse verpakkings-materialen om uw spullen goed beschermt tegen vuil en breuk op te kunnen slaan.

Klik hier voor de prijslijst.

Over ons

Welbox Selfstorage is opgezet door de Egmondse familie van der Wel. Rob van der Wel vertelt: &lquot;Ik heb een enorme hal tot mijn beschikking. In mijn kennissenkring hoor ik vaak dat ze niet weten waar ze met hun tuinspullen, de inventaris van het strandhuisje of noem maar op naar toe moeten, dus zo werd één en één al snel twee.&rquot;

Met de gedachte dat vast meer mensen in de omgeving van Egmond met een opslagbehoefte zitten, werd de hal van binnen en van buiten grondig omgebouwd. Het pand heet, hoe kan het ook anders...Welbox.

Vanaf september 2013 zijn de deuren van de Welbox Selfstorage geopend voor iedereen die tijdelijke ruimte nodig heeft. Particulieren of bedrijven. Motorrijders en Caravan eigenaren. Er zijn twee vloeroppervlakken. De begane grond is ingericht voor caravans, boottrailers, motoren, auto’s en paardentrailers. Op de eerste etage, die prima bereikbaar is met een vaste goederenlift, zijn de boxen gesitueerd variërend van 4m3 tot wel 32m3.

 

Gratis Boedelbak

Bij Welbox staat er een boedelbak klaar die u als klant de eerste 4 uur gratis kunt gebruiken om uw spullen te vervoeren. Handig he? Houdt er wel rekening mee, dat u zelf een witte kentekenplaat dient te hebben.